Work MD 82 AX - 8 Kanal Dijital Mikrofon Mikseri
Work MD 82 AX - 8 Kanal Dijital Mikrofon Mikseri

Work MD 82 AX - 8 Kanal Dijital Mikrofon Mikseri

Marka : Work Pro
Fiyat : ₺11.217,88(KDV Dahil)
₺2.108,21 'den başlayan taksitlerle

 

Work MD 82 AX - 8 Kanal Dijital Mikrofon Mikseri

 

 

Ön taraftaki kodlayıcı, her kanaldaki farklı parametrelerle yapılandırma menüsünde gezinmeyi sağlar. Gerçekleştirilecek işlevler arasında üç tonlu kontrol, low-pass ve high-pass filtreleri (frekans ayarlı) ve 4 anti-geri besleme seviyesi ayarlanabilir. Tüm bu bilgiler LCD ekranda gösterilir. kurulumu optimize etmek ve birden fazla ses sinyali kontrol ve yönetim olanakları ile donatmak için geniş bir dizi çekici özelliği bir araya getiren mikrofonlar için bir mikserdir. Bu Mikser 8 dengeli giriş içerir. Bireysel giriş seviyesi kontrolü ve ana seviye sağlar.

Tüm girişler, +48V fantom güç kaynağı mikrofonlarının bağlantısını etkinleştirmek için anahtara sahiptir. İlginç bir gelişmeyi temsil eden iki özellik, otomatik karıştırıcı işlevselliği ve harici komutlar için RS485 arabirimidir. 

İlk durumda, bu işlevsellik, kanalın maksimum seviyesi olarak işaretlenmiş bir değeri (hedef) ve kanalın hedef değere ulaşması için gereken amplifikasyon miktarını işaretleyen başka bir parametreyi (kazanç) ayarlamaya izin verir. Bu işlevsellik, kurulum gereksinimlerine göre çeşitli konfigürasyonlara izin verir.
Bir seçenek, tüm mikrofonların aynı seviyeye sahip olması için tüm kanallarda aynı hedef eşiğini ayarlamak olacaktır. Başka bir seçenek, her kanalda birden fazla hedef değer ayarlamak olacaktır, böylece bu kanallar diğerlerinden daha üstündür. Bu kazanç düzeltmesi gerçek zamanlı olarak yapılır ve istenen yapılandırmayı ayarladıktan sonra kontroller hakkında endişelenmeden kurulumda özerk bir kontrole izin verir.

Uygun fiyat ve yüksek kalitesi ile MD 82 AX medumuzikmarket.com'da.

 

Özellikler

Tipi: 8 mikrofon kanal Mikser
Giriş hassasiyeti: 5 mV (1 kHz çıkış 1 V)
Maksimum giriş seviyesi: 105 mV (1 kHz THD -1%)
Maksimum çıkış seviyesi: > 4 V (dengeli)
Frekans tepkisi: 20 Hz-20 kHz
Fantom güç kaynağı: + 48 V seçilebilir
Işlevleri: giriş kazanç, alçak geçiren filtre, yüksek geçiren filtre, antifeedback (kanal başına), ana seviye, kodlayıcı, LCD ekran
Automixer fonksiyonu: hedef ve kazanç parametreleri configurables
Ana güç kaynağı: AC 230 V-50/60 Hz
Boyutlar (Gxyxd): 483 x 44 x 150 mm
Ağırlık: 1.9 kg

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR